living-room-2155376_640.jpg

Mikä on Vuokravalvoja.fi?

Vuokravalvoja.fi on vuokra-asuntojen vuokranmaksuvalvontaan käytettävä työkalu. Vuokravalvoja.fi valvoo vuokra-asuntojesi vuokria puolestasi, kustannustehokkaasti ja täysin automaattisesti.

Aloita valvonnan käyttö painamalla “aloita vuokranmaksuvalvonta” tämän sivun etusivulta ja täytä omat tietosi sekä pyydetyt vuokra-asuntojen ja vuokralaisten tiedot. Vuokravalvojaa voivat käyttää kaikki yksityiset ja yritykset jotka toimivat vuokranantajina.

HUOM!

Mikäli omistat enemmän kuin kaksi vuokra-asuntoa, voit lähettää valvottavien vuokra-asuntojen ja vuokralaisten tiedot sekä omat tietosi esimerkiksi excellissä tai wordissa osoitteeseen info@holda.io, niin täytämme ne järjestelmään puolestanne.

Miten voin aloittaa vuokrakohteen maksunvalvonnan?

Se on helppoa, kirjaudut vain palveluun ja lisäät valvottavat kohteet.

Kenelle palvelu sopii?

Palvelu sopii kaikille vuokranantajille, jotka haluavat varmistua siitä, että vuokrien maksua seurataan automaattisesti. Ei ole väliä onko vuokraamasi kohde asunto, liikekiinteistö, loma-asunto tai jokin muu kohde, kunhan siitä maksetaan säännöllistä vuokraa.

Mitä palvelun käyttö maksaa?

Palvelumme hinnoittelu toimii seuraavasti:

  • Valvontamaksu on 15,00 euroa (sis. alv) per vuosi per yksi vuokrasopimus

  • Ei määräaikaisuutta

  • Ei piilokuluja

  • Kaikki aiheutuneet kulut ovat vähennyskelpoisia verotuksessa

  • Maksu veloitetaan valvonnan aloittamisen jälkeen laskulla jonka maksuehto on 14 päivää netto.

Miten lähetän vuokralaiselle maksuohjeet?

Aloittaessasi vuokrakohteen maksujenvalvonnan, järjestelmämme lähettää automaattisesti vuokralaiselle tiedon sähköpostitse. Tämä sähköposti sisältää kaikki vuokralaisen tarvitsemat tiedot. Suositeltavaa on kuitenkin, että informoit vuokralaistasi, että tällainen sähköposti on hänelle lähetetty.

Miten palvelun käyttö näkyy vuokralaiselle?

Vuokralaiselle palvelun käyttöönotto näkyy vain vuokranmaksutilin muutoksena sekä maksujenvalvonnan aloittamisesta tulevana tiedotteena. Poikkeuksena tietysti, mikäli vuokralainen ei hoida maksusuorituksiaan sovitusti.

Voiko palvelun ottaa käyttöön kesken vuokrasuhteen?

Kyllä voi. Palvelusta lähetetään käyttöönottovaiheessa vain uudet vuokranmaksuohjeet vuokralaiselle.

Onko palvelussa määräaikaisuutta?

Palvelussa ei ole määräaikaisuutta vaan sen käytön voi lopettaa milloin tahansa.

Mistä kuukaudesta vuokravalvonta voidaan aloittaa?

Vuokranmaksun valvonta kannattaa aloittaa seuraavan kuukauden osalta. Mikäli vuokranmaksupäivä on lähellä, suosituksena on siirtää valvonnan aloitus vasta sitä seuraavan kuukauden alkuun. Näin vuokralaiselle jää riittävästi aikaa reagoida tilinumeron muutokseen.

Mitä tapahtuu, jos vuokralainen ei hoida maksusuorituksiaan sovitusti?

Mikäli vuokralainen ei hoida maksusuorituksia sovitusti, lähtee hänelle lain mukaisen 7:n päivän huomautusajan jälkeen maksumuistutus. Mikäli suoritusta ei vieläkään saada, toistetaan prosessi. Mikäli suoritusta ei vieläkään saada, siirtyy prosessi kumppanimme KTI Partnersin (2807224-1) hoidettavaksi. KTI Partners ottaa yhteyttä sekä vuokralaiseen, että vuokranantajaan ja sopii menettelyn esimerkiksi maksusuunnitelman osalta tai aloitetaanko perintä.

living-room-2155353_1280.jpg